6 de març 2011

Complicitats amb ISOLANA FUNDACIO

Isolana aislamientos es una empresa compromesa amb el medi ambient que te una fundació que ajuda als mes pobres. Hi vaig tenir el primer contacte quan al 2009 necesitava traslladar en vaixell una pila de material que els hospitals on jo treballo havien donat per l'India. Un amic d'una amiga mi va posar en contacte. Van ajudar pagant el transport d'un contenidor de Barcelona a Calcuta. Al 2011 han tornat a ajudar. Feien falta diners per rebosar i posar finestres a l'escola que en Michael va fundar a Juanga.

La setmana pasada en Michael, aprofitan que era a Barcelona, va volguer coneixer personalment qui ha estat ajudan a CITTA, qui ha estat ajudan a la gent pobre de Juanga, una fundació petita amb gent encantadora que es van posar a la seva disposició per el que faci falta.
Aquesta Fundació ha començat una quimera, que ens van donar a coneixer i us vull fer arrivar:
Una plataforma anomenada
NO AL I.V.A QUE PAGAN ELS POBRES.
Les O.N.G. paguen I.V.A. com tothom pero no es pot deduir, aixó vol dir que finalment qui acaba pagant aquest I.V.A son els pobres, ja que els diners pagats per les O.N.Gs en concepte d'aquest impost no els arriva a ells, sino que va als nostres governs. Sorprenent!!!
Si us voleu unir a aquesta plataforma podeu fer-ho a travès de Facebook (no cal estar-hi registrat), on s'explica amb detall l'objectiu d'aquesta plataforma.
................http://www.facebook.com/NOalIVAquepaganlospobres.............
Va ser una bonica trobada, erem tres persones compromeses amb un ideal, que tothom tingui les mateixes oportunitats. I parlant, parlant, vam coincidir en una altre cosa, tots tres pintem, som artistes, i somiadors.... quines coses te la vida!!!