29 de set. 2009

HABEMUS CONTAINER!!!!!!!!

We can´t belive you do it!!!!!, aixo em diuen els americans de CITTA, i es que no tenen ni ideia
d´amb qui están tractan. Ho hem aconseguit!!!!!
Ahir a la tarda gracies a que Miguel Angel Vàzquez te un amic que es diu David, que trevalla per fer un món més just, vaig contactar amb E-Logística Justa, i podrem enviar el contenidor cap a Kolkata, amb la seguretat de que arrivará, i no s´haurán de pagar arancels injustos.
Vaig contra relotge per que jo marxo el dia 5 d´octubre i queden tres dies hábils per endengar-ho tot, un patiment i un estres.

Ahir envio tota la paperasa per mail, aquest matí confirmo que em pagan els mes o menys 3000€ que costará l´enviament. Els 1200€ inicials eran sense tramitar res i sense naviera.

Aquesta tarda he anat a veure de nou tot el material, com més dies pasan mes n´hi ha. S´ha de fer un cácul del pes i el volumen, per saber el preu exacte del transport. La Montse Pons i la Pilar Tomás del Departament de Compres del Hospital Taulí, han fet una feina de recolecció de material increible. Amb la feinada que tenen, han dedicat temps i moltes ganas al envio
d´aquest material. En Martí Pascual, Cap de Compres de l´Hospital de Granollers, carregat de feina fins al cap de munt, tambe ha col.laborat a que el contenidor sigui ben ple.

En total, a més a més de dues taulas i dues lámparas de quirófan, i el mobiliari que
s´hi fa servir, dues incubadores, un respirador d´anestésia, tres monitors d´ECG/TA/SatO2, un capnògraf, un llit de reanimació neonatal, cuatre bresols, i dues camilles, a mès a mès, hi ha 7 palés de material fungible nou de trinca.
Si han d´afegir les máquines de cosir. De moment en ting dues, donades per Francisco Aparicio. Una botiga de Sabadell de tota la vida, que també ha volgut col.laborar.
Demá aniré a buscar- ne més, a veure si hi ha sort.

Com podeu veure la llista de persones que m´han ajudat es llarguísima, a tothom
MOLTES GRACIES,
Gracies a tots, el contenidor arrivará al port de l´india d´aquí uns dos mesos aproximadament.
A Orisa ho saben i estan molt agraits i impacients.

Per fí uns tres mil kilos de material de molt bona qualitat arrivará.
Quasi no m´ho puc creure.





1 comentari:

Anònim ha dit...

soy jesus osuna, estibador del puerto de barcelona, y animo a que todos tus projectos salgan adelante, ya que necesitamos personas como tu, para poder crear un mundo mas justo e humano.
Sigue asi, las personas te lo agradeceran