2 d’oct. 2009

ja TENIM 5 MAQUINES DE COSIR


Ahir vaig anar de ruta per aconseguir máquines de cosir, mai m´havía fixat en aquestes botigues, i ni havía, que hi he pasat per devant amb l´ambulancia seixanta mil vegades.
En vaig visitar tres a Sabadell, una a Granollers i dues a Barcelona. El Sr. Aparicio del carrer Creueta de Sabadell m´en dona dues. El Sr. Pagés de Granollers dues més. Una botiga del carrer Bailen de Barna una, i estic pendent de la resposta de dues més de Sabadell, que m´han dit, que miraran que hem poden donar.
La Paqui Galguera me las anirá a recollir quan estiguin repasades i les durá embaladas al Taulí, que es el magatzem general d´on sortirá tot cap a Calcuta.

El preu del transport es de 1698€ i ens el paga la Fundació Isolana, www.isolanafundacion.org, que des de el primer dia d´aquesta historia es va comprometre a fer el pagament.

A última hora, quan ja semblava que tot estava lligat, ha sorgit un petit problema. El contenidor anirá a carregar a l´Hospital a dalt d´un camió, pero aquest tipus de camions no tenen plataforma elevadora i l´hospital, no disposa de Toro per pujar la carga a dalt del container, només te carretillas per traslladar a peu pla. Haurem de llogar un toro per tres hores, i val 400€. Com pot ser que costi tan un toro, quan tralladar 3000 kg a l´altre punta de món durant 35 dies en vaixell costa 1698€? Ho trobo desproporcionat. De totes maneras una tieta ha solvetat l´entrebanc.

Si faig una llista de totes les persones que s´han vist implicades i han ajudat a que aquest contenidor surti cap a l´India, quedariau morts per que es molt llarga.
Espero poguer-vos enviar unes bones fotografies de l´arrivada del contenidor a l´hospital de Juanga, será una festa per tots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan arribi el contenidor a Juanga, "sano y salvo", és per montar una festa tipus gitanu de 3 dies! Deprés del que t'ha costat!;)
Ja ho saps, ets un crack!:)
Una abraçada!
Alexei

Marta Miquel ha dit...

HI HA UNA MAQUINA DE COSIR MES, JA SON 6

Me aprimat i tot, jo ja no estic feta per l´estress, i aquest cop fins hi tot la gana s´hem ha oblidat.

Demá comprimir la segona maleta, despedides varies, diumenge mes despedides i a VOLAR !!!!!!

Anònim ha dit...

soy jesus osuna, estibador del puerto de barcelona,y sabes que todo lo que este en mi mano intare hacer, para que todos tus projectos e ilusiones se lleven acabo lo mas facil posible.Desde aqui te doy animos y no dejes de luchar por estas buenas causas.

Marta Miquel ha dit...

Gracias Jesus, la próxima batalla la libraremos con vuesro contenedor. Ahora si totdo sale bien, empiezo a ser una experta. Tan poco que sabia hace tres meses y lo que he aprendido!!!!
Un abrazo para tí y otro para David que tambien ha tenido alguna cosa que ver.