10 d’oct. 2009

No puc posar fotos

No ting el cable de pasar les fotos de la cámara al ordenata, per que el vaig perdre, fins que no vingui l´albert que en te un no hi haurá fotos. En ting una de la camilla de fer ecografies a las embaraçades que quan la veieu caureu de cul, sort que en el contenidor ni ha una que la prodrá retirar, per que es inimaginable que puguin ajueure una dona allí.
Estic de cap de setmana a Puri, menjar de convidada a casa de la familia del Govinda. Ahir em vaig fer un masatge ayurvedic que em va deixar arreclada per uns quans dies de matalás de pedra.
Avui he anat a la platja a torrarme per que banyarse es un perill, ha unas olas que t´arrosegarian fins a Tailandia d´una retirada, a mes ja sabeu que jo no se nadar i soc molt peruga . Axi que quasi ni els peus.
Demá torno a Bubaneshwar, que ve un tipo de California que fa una pelicula del projecte del Michael i te que entrevistar al fill del Govinda que estudia medicina gracies a algù que li paga la carrrera. Hem mudaré. No sigui que m´hi envoliquin, i surti poc doctora.
Si algú pogues fer alguna foto el dia que es carregui el Container al Hospital Taulí, estaría encantada de veure el final de la primera part de la pelicula. Per favor que algú hi vaigui a fer alguna foto i me la envii al mail, sis plau!!!!!


6 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola guapa!!
Cómo te encuentas?? Me alegro mucho que ya estés por allí ayudando a los que lo necesitan.
Espero que todo vaya muy bien y hayan pasado ya las lluvias. No te pongas malita ahora!!
Escucha, Hospital Taulí es el de Sabadell no?? Yo vivo cerquita. Dime cuando sale el palet para ir a hacer la foto. Ya me explicas lo que tengo que hacer vale? Un besote y disfruta mucho de esta super aventura maravillosa!

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Mira guapa, tu no pots posar fotos, i nosaltres no podem desenganxar la Iaia del portàtil...!!! No se que és pitjor.
Per cert oblidat d'ell, ja m'ha dit que li encanta que no te'l pensa tornar. Ara només falta que la convenci per que contracti una ADSL.
Ah, una cosa més, no se si t'hi has fixat, al blog t'hi he afeguit un rellotge amb l'hora Orissenca!!!

M.Aparicio ha dit...

Hola MARTA.
Dema aniré amb Paqui veure la situació del container.
No ets preocupes, si podem farem tantes fotos com vulgues.
Una gran abraçada.
P.D. (no em despistaré i portaré la càmera de fotos)

Marta ha dit...

Hola Tieta!!!!!!!!!!!!Aqui desde Vilassar, et diré q tot está al seu lloc,jajajaj. Pel q veig tu estás de puta mare, i el container els portará un munt de recursos nous. T'acavarán posant un monument a Orisa. Qui sap, a lo millor acabarem visitant, "The Marta Mother House", jajajajaaj.
Aqui la teva tortuga menja bé. Iel teu gatet es un cabrón, q ja s'ha menjat el meu carregador del movil i tralla allá on li va bé. Perque cony ha de vomitar, el teu gat es raro, jajajajajaajaj. Bé q ens anem comunicant, ok? Muakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Olimpia ha dit...

Hola Marta!
Molts ànims amb tot, ja aquesta és la última setmana de l'Albert que abans del què et penses estarà amb tu!!
Un petonàs i cuida't molt!
Olimpia

Anna Pla ha dit...

Hola Marta, t'escric en un estrany moment de tranquil.litat a la consulta.
Enviaré l'adreça del teu blog a unes amigues. Molts records de la Imma i la Glòria. La Glòria ha fet 50 anys i li vem fer una festa sorpresa ahir a casa la mare, va ser molt divertit.
Qualsevol cosa que pugui fer des d'aqui no dubtis a demanar-m'ho, ja ho saps.
Pels mosquits i altres bitxos recorda que les vitamines B ajuden força o sigui que a menjar fruits secs si pots.
Un petonàs, Anna