25 de nov. 2011

Atacan el Quirofan

Cada vegada que ving penso que s' ha atacar el quirofan pero es tanta la feina que ho deixo per la seguent visita. Doncs be, aquests dies he sentit algun rumor sobe infeccions als malalts operats, cosa que no m' extanya des de sempre. Aixi que m' he posat manos a la obra i al ataque.
He parlat amb cirurgia, ginecoleg, Govinda i Michael sobre tots els deficits que veia. El qui fa les cures septicas a urgencies entra a quirofan sense canviarse de roba, el que escombra i frega tambe, la porta d' entrada a la zona quirurgica es de fusta, te podrits i no arriva al sostre, la pica on es renten els cirurgians fa fastic de veure, la sal previa al quirofan comunica amb l' exterior per on hi entren volan tota clase d' insectes i alguns ratspenats. La instrumentista es posa una bata esteril pero a sota i du el sari que li arrosega per terra tot el dia. Les xancletas que duen a mena de solcs que son nomes d' us de quirofan estan infectes no s' han rentat mai i no tenen propietari... i no allargo mes la llista per que no sus posin els pels de punta. Aixi que els vaig fer un programa, primera acci'o obres de tancament hermetic de tota l' area quirurgica, que comencen dem'a si tots els Deus de l' India ho volen, previo desembolso del presupost de la meva butxaca es clar, sort que aqui tot es barato a comparacio de casa nostra. Segon comprar pijamas i batas per totom, al temps que es construiran dos saletas per canviarse de roba, ho paga el ginecoleg de la seva butxaca. Tercer un autoclau nou per que el que hi ha esta mitj reventat i correm perill de que un dia exploti.
Sembla increible que en nomes dues setmanes haguin entes tot aixo, pero la cosa esta en marxa i sembla, que a tota vela.