18 de nov. 2011

Ens estem fent un fart de treballar com sempre. Com que tenim el capitta aqui l' internet va escasa, per que ell la fa servir molt i no gosso a demar/li que em deixi una mica d' espai.
Ja tenim els nens apunt per el festival de primers auxilis. Els primers dies que assajavem hem vaner suar tinta xina per que es morien de vergonya, pero avui hem fet l' ultim assaig i ho fan molt be, sobretot el Macu, que convulsiona que sembla real. Jo crec que el dia de la festa algu es tirara a socorre' l, per que sembla que ho faci de veritat.
Fa molta calor, segueixo suant a tota hora, i ting alguna que altre picada de pussa, que no us ho perdeu, quan he dit que m' havian picat m' han contesttat que les he dudes jo!!!
El menjar es el mateix de sempre patattetas de colors, dal i arros, no hi ha varietat, pero subsistim.
He tingut algun altercat amb el farmaceutic que intetenta enganyarme de tant en tant i em fa enfadar, i l' altre dia en Govinda es pasejava per l' hspital amb una pistola i dues balas a la butxaca per que un que avans treballaba a l' hospital i el van despedir per un problema greu, ara el vol atacar. Quan es comemca afer fosc es coloca la pistola a la panxa i vigila. Estan sonats pero ens fan riure. Quan arribi a barna ja us posare la foto. Ara la ting amagada no fod cas que i hagi lio i vingui la poli registri ordinadors i me la trobin. S' ha de vigilar.
Els hi he empaperat l' hospital amb un poster per que es rentin les mans amb aigua i sabo bastant mes sovint del que ho fan. Es una ma que a les puntes dels dits te uns microbis molt divertits de coloraines. Tothom s' ha fitxat en lo del sabo, ho troben molt acertat, i ara en demanen.
Avui hem revisat la vista dels nens nous i dels que l' any pasat els vam receptar i donar ulleres. Nomes una nena que no veia res en duia, els altres les habian trencat o perdut... Quina paciencia s' ha de tenir. Dema l' Eugenia acava les revisions d' ulls i diumenge s' en va.
El diumenge al mati feram el festival de primers auxilis a l' altra vora del riu, hem de creuar/lo en una barca estreta i llarga amb les cuaranta criatures, el bufal, la serp, i la nina, ja veurem que pasa. Segons m' han dit hihaura gran afluencia de public, n' esperem uns docents de difernts poblats, no vull ni pensar ema el lio que s' armara.