6 de des. 2011

Proceso Musulmana a Leh

Avui hi havia una celebracio musulmana a la ciutat. Estava invadida de policia amb garrots i cascs antiavalots, bombers, ambulancies, feia venir por. Fa una setmana mes o menys una festeta d' aquestes a Kargil, a 300km d' aqui va acavar a bofetades entre musulmans i budistes , per aixo hi debia haver por.
Terrible. Com mil musulmans agitats, semblaven fanatics, agrupats per cofradies, resaven alguna cosa i es picaven el pit amb les mans, pero fort a cops molt forts, i de tant en tant cridavem. En mitj de cada cofradia uns quants 5, 6 o 10 duien unes cadenes amb punxes i es picaven el cap fins a sagnar abundant ment, hi havia tanta sang que s' en sentia l' olor. En tremitj els gosos llepavan la sang que anava caient del cap dels mes besties. Uns homes amb bata blanca plena de ditades de sang repartien coto per que s' aixugesin o els que sagnavan molt els hi envenaven el cap. Feian por, molta por. No us poso fotos per no trencar l' encant del meu blog, pero en ting unes quantes d' esgarrifoses.
Dema torrarse al sol per arrivar ben moreneta i dema pasat a suar casa l' Amin. que m' ha dit que a Bombai fa molta calor