22 de febr. 2010

El CONTAINER JA ES A JUANGA

el container despres de pasar tres o cuatre dies no sabem ben ve per on de les carreteras, per fi aquest mati ha arrivat amb una boira que no es veia un pijo a Juasnga. Ho hem celebrat sense cava per que no ni ha, pero ho hem celebrat. Descarregarlo ha sigut un espectacle aqui no hi ha toros pero si ma d' obra, aixi que uns que fan maons a ma per acavar una construccio, han deixat de ferlos i han vingut a ajudar amb gent del poble que tambe ha vingut en sentir follon.
En mitg de tot el cacau, un nen que mirava ha tingut un atacat d' epilepsia, i quan hem solventat aquest tema, ha vingut un malalt que s' havia pres insecticida i s' ha agut de visitar entre mitj dels paquets. En fi molt ernrrevessat tot, amb un sol que cremava de valent al cap d'una hora hem tingut tot baixat del camio i enn tres hores tot a dins l' hospital. No falta res, ha pogut arrivar tot, ja que les cuatre cosetas que van treure a l' aduana per que estavan caducades, un dels nostres les anava recolocan per darrera del aduaner a dins les caixas altre cop.
Totom esta molt agrait i ara mes ja que han pogut veure realment de que es tractava, i han vist que tot sera molt util.
No ting accents ni c trencada, aixi que tingueu paciencia amb les faltas.
Una abracada a totom, avui es un dia gran FINAL DE LA HISTORIA AMB LA QUE VAIG COMENCAR AQUEST BLOG 8 MESOS DESPRES.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Carme.Que contenta estic amb el que ens dius.Sembla impossible ; però ha arribat.Endavant.Acabes el blog? per què. Una abraçada i que tot sigui molt útil.Carme

la gemana petita ha dit...

INCREIBLE!!!!!!
HE VIST EL CONTENEDOR
PER MOLTS ANYS, MARTA, QUIEN LA SIGUE Y LA PERSIGUE, LA CONSIGUE.
ENCARA QUE TINGUESIS ACCENTS I Ç , EL TEU CATALÀ ESCRIT ÉS TELA MARINERA,EM SEMBLA QUE TAMPOC ET FAN GAIRE FALTA, PERÒ DE TOTES FORMES, AQUI T'EN DEIXO ALGUNS: ´´´´´´´´´´´´ `````````````ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
`````````````````````````

ENSENUANS-HO TOT COLOCADET.
MOLT LLESTOS ELS QUE PER AQUI TREIEN I PER ALLI AMAGAVEN EL QUE US TREIEN. fELICITALS.

pIOLIN ha dit...

La germaneta petita li ha fet una canço al container i no la veig publicada per cap cantó. No`´es li faltava la música de fons.
Si, el 23 de setembre deies HABEMUS CONTAINER!, NI QUE HAGUÈS ARRIBAT EN RUC HAGUES IMAGINAT QUE TRIGARIA TANT!