1 de gen. 2010

Festa dels Homes a Calcuta

El fi d' any a cCalcuta es espectacular, tots els homes son al carrer Park street, amuntegats cridan, tota la policia es al mateix carrer, que te una acera de baixada i l' altre de pujada. No et pots aturar a risc de rebre un cop de basto dels polis. Hem sopat en un restaurant finet, on hi havia una cua de por, pero amb lo mudades que anavam la Margarita i jo, ens han colat al moment. Avans del Raim hem sortit a fumar i ha sigut un escandol, hem pasat fins hi tot por, tots els homes s' ens han llencat a sobre volgen donar-nos la ma i desitjan happy new year, no hi havia control, hem tornat a entrar al restaurant de seguida.
Com que no hi ha campanades ens las hem fet just a les 12, pican l' ampolla de vi que haviam pres amb una cullera. Tothom ens mirava. A la Margarita se li ha desmontat el sari, i una india l' ha hagut de vestir al mitj del menjador. Hem tirat confeti, i hem rigut molt.
Per sortir hem suat tinta xina. Ens han fet entrevistes per la televisio, i en una retransmisio en directe l' albert i la Margarita hen fet una coreografia per la camara, cantan SARI, SARI, LONGUI, LONGUI, LONGUI, INDIAAAAA.
Hem acabat a Sudder street, en un terrat de motxileros, beben pepsi, no hi havia res mes, contemplan un eclipsi de lluna, que estava plena, i xerran amb uns espanyols que corrian per aqui.
Ara ja som al 2010, aquesta nit tren escarbatero i cap a Orisa altre cop, a menjar patatetas de colors i dal, clases a les villes i les escolas que ens reclamin, esperar el container, i que hem paguin
la part proporcional de la paga de Nadal que hem volen escatimar.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Carme diu: Esteu precioses i quina festassa.Mén alegro molt.Bon viatghe i a seguir trballant que aviat estaràs al equador del teu viatge.
Bon any encara que aquí ja sigui el dia 2.Tenim molt fred i vent.Aviam si ariba el container.Un petó.Carme M.