23 de gen. 2011

350 ULLERES donades

Quan vaig a fer les clases pels poblats a les tardes trobo un munt de gent que ja va amb les nostres ulleres. N' hem donat 310 de graduades, i 40 montures per que no podiem donar una ullera ben ajustada al deficit. Tothom esta molt content i agrait.
A l' escola encare visitem per que s' ens va fondre una bombilla d' un aparell per mirar deficits a la canalla amb gotes, i hem hagut d' esperar que vingues de Calcuta. Hem trobat un nen i una nena que no veien practicament res. Ens ha sabut molt de greu pero quan els hem posat les ullleres i hi han vist ha sigut una alegria inmensa.
Hi ha gent gran que en veure el paisatge clar per primera vegada desde fa molt de temps, obre uns ulls que fan goig de veure.
A tots els que heu donat ulleres sapigueu que estan fen molt de servei i que us estan molt agraits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Neus!!! nosé si encara estic a temps per respondre abans de que tornis de l?Índia, com passa el temps!!! lesd fotos són increíbles igual que la feinada que esteu fent, et trobo a faltar però estico molt contenta de que estiguis disfrutant tant d'aquesta experiència extraordinària. Tinc bones notícies (com a mínim per a mi; quan tornis estaré amb tu dues setmanes a l'UHD que et sembla??? jo estic súper emocionada!"!! Apa guapa disfruta dels últims dies que aquí t'estem esperant tots amb moltes ganes!!! petons!!!

Anònim ha dit...

marta miquel ha estat molt bé el q has fet per ayudar a aquesta gent que esta al carrer sense ayuda