31 de gen. 2011

Ultim da a Juanga

Avui es la ultima nit que dormim a Juanga. Estem molt contents. Soc la Neus i personalment estic felic d' haver aportat el meu granet de sorra ajudant a gent que no te de res i que per poc que facis estant super contents i agraits. Pasejant pels pobles amb bicicleta tothom ens coneix, som els blancs de les ulleres i malgrat que son molt timids, molts et saluden i si mes no, et dediquen un somriure i aixo amics meus, no te preu. Hem donat unes 400 ulleres de les 800 que portavem i aixo crec que es molt. Jo de pas he aprofitat per fer medicina preventiva i he trobat bastante gent amb hipertensio i que mai se l' havia mirat i aixo que a la zona hi ha molta gent que ha patit embolies i que estan tirats de la ma de deu. He comencat bastants tractaments i la majoria de malalts han vingut als controls. Abans de marxar he fet un llistat perque aquests malalts continuin sent controlats pels metges de l' hospital. Espero que la feina comencada no s'acabi amb mi. Be, dema ja tornem i per mi sera molt dificil oblidar aquest mes a Juanga. Potser si els deus ho volen i sobretot la meva familia, HI TORNARE.
Soc la Marta, jo tambe tornare, a veure si l' electricitat finalment funciona com Deu mana i per veure les obres de l' escola acabades.
Algu mes s' apunta, hi ha feina per tots!!!!
Adeu i mil petons del TRIO DE LA ULLERA!!!!!!

1 comentari:

Lluïsa ha dit...

Genial amb majuscules!
M'ha costat una mica trobar el teu blog, uns quans clicks i ja t'he trobat! Curiosament he ensopegat amb el blog de l'Albert i éll m'ha portat amb tu!
Quin regust més bò, llegir les teves peripecies i la gran feina que hi esteu fent!
M'hi apunto amb els ulls tancats!!
Un petó a tota la gent de Juanga
Bravo!