6 de des. 2009

Estem lesionats


Estem lesionats

L´Albert te un esguinç al polze de fer el bestia amb tipus de 16 i 17 anys que estan forts i fibrats de currar al camp, la guerra de les pesigollas s´ha cobrat la primera víctima.

Jo me trencat la falange del dit petit del peu que estava sencer, ting un esguinç del Pedi, i en el cap del peroné que ting delicat per un tumoret benigne, hi porto un morat. Tot a la mateixa poteta. Vaig caure fen el bestia amb uns nens que estavan dalt d´un jeep. Arnica va árnica ve i salvats.

D´aquí uns dias sem lesionará el Cervell, per que ja no ting xiclets de nicotina, i s´hem está acavan el Malboro español. Fins el 18 de decembre que ve una amiga del Albert i m´en portará, hauré de fumar un Malboro red indio infumable.

El que tenim a prova de bomba, es l´estomac, ens hem descarat i ja menjem tomaquet amanit sense pelar i seva crua, ens el fan per sopar a petició nostra, i estem vius.

I l´Albert avui s´ha menjat un bitxo-chili, sencer i s´ha quedat amb tots els indis del menjador, que no s´ho podian creure. Demá será noticia a tot Juanga:

Giri blanc es menja un chili i es queda tan ample

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Carme.Hola Marta .Estic impressionada per tot el que comentes,naixaments inclusiu.Quins maldecpas;però què preciós.
Cuideu-vos i no us trenqueu res més que no teniu quinze anys.
Com estan els matalassos? Ara sóc jo que ho pregunto per variar.
Us les enpesqueu totes per donar classe; per`us en aneu sortin.Segur que com més sigui del seu interés més vondran i més feina podreu fer.
Reb una abraçada molt forta i records al Albert i els d´aquí, que ara són també els teus companys i amics encara que t´hi emprenyis de tan en tan.Carme

Alexei ha dit...

D'aqui poc els vostres pupilos hauran d'aplicar els nous conexements adquirits amb vosaltres! Amb tanta lesión no haureu de fingir-les jeje
L'Albert s'ha menjat un chili sense inmutar-se??Segur que per dins s'estava morint!;) Lo que se hace para impresionar!jajaja