7 de nov. 2009

Cirurgia al pati de l´hotel





Estavan sortin de l´hotel de Puri, quan ens ha asaltat l´amo amb un ferit. Un trevallador del jardi se li havia clavat una estella fonda a la panxa i feia mitja hora que intentavan treureli, sense exit.
Els he dit que no tenia ni unes pinces, pero posavan cara de Soluciona-ho per favor!, he demanat unas forquilla, l´he desinfectat amb aigua, netejat amb paper de water, i li he tret l´estella. Deinfectant: una gota d´alchol que quedava en una petaca de wisky, i una tirita. Han quedat molt agraits i ens han recompensat amb un coco per mi i un per l´Albert, que fen el document grafic li ha agafat com mareig, peró ha resistit com un valent.
Hem anat a dinar a casa de la Mabel, l´espanyola, madrilenya que vivía a Sant Just desvern, pero que ara s´ha fet una casa aquí, i viu amb els indios, una mica protegida, per dos homes que segons ella la cuidan de les mafias. Es encantadora, una mica axelebrada, te una casa molt maca, tenia uns convidats mejicans, uns madrilenys i una argentina. Tot gent jove, amb rastes, bona gent, que fa temps que corren per l´India amb cuatre duros. Ens han fet truita de patates i seba, i carbasa fregida. Molt bo. Em pasat una tarde molt agradable. Ah i una entrevista filmada per Mejic sobre la nostra feina. Ens farem famosos.
També ens hem comprat billets d´avió per anar- nos uns dies de vacances per Nadal a una regió de l´India bastant allunyada, ASSAM, voreja Buthan i Birmania. Pasarem el cap d´any a Kalkuta.

5 comentaris:

Xavier Miquel i Faig ha dit...

Tranquila Marta, el SEM ha obert a concurs públic el provissionament de forquilles per totes les ambulàncies medicalitzades de Catalunya, a les UVI hi posaran tota una cuberteria, als VAM com que l'espai és reduït, hi posaran culleretes de màquina de cafè... i als VW Touareg, no cal posar res, tot hi va de sèrie... ;)

Unknown ha dit...

Marta, muchísimas gracias por haber llamado desde la India y felicitarme en el día de mi cumple. Me ha emocionado muchísimo escucharos a los dos!!!!
Oir vuestras voces alegres y vuestras risas me ha hecho y me hace sentir muy bien.
A seguir siendo felices por ahí!!!
Un besazo enorme y os quiero mucho!!!

gemma ha dit...

OLE ! PER LA CIRURGIA AMBULATÒRIA , SEGUR QUE NO S'INFECTA

Marta Miquel ha dit...

proposare al Sem, a aprtir d' ara res de bisturi ni tisores, forquilles i va que xuta. Puc oferir un curs de tractaments sensills i de supervivencia, parlare amb el depeartament de formacio

Anònim ha dit...

Marta Dosdad
"mas vale tarde que nunca" tot es impresionant, hem fas una enveja sana , sana ...
Continua amb aquest esperit i aquesta il.lusió amb totes les coses que fas per mes dures que siguin i amb els pocs recursos que contes, ara si amb molta imaginació.

Molts petonets wapa!!!!!