28 de nov. 2009

Si per Nadal Mateu el Gall

Us poso el meu número compte del BBVA, que es el que puc controlar desde L´india, per si voleu ajudar una mica a aquesta gent amb la que estem trevallan. Com que estem aquí, podran ser invertits en coses útils, que els facin força servei i no es perderá ni una pela.
El nº de compte es del Banc BBVA 0182 2940 43 0201532321
Moltes gracies en nom de tots els meus indios.

Encare estem a Puri, menjan com porquets, per que ens esperan 15 dies mes de patatetas, pero despres Vacances, ens peguem una bona vida.
Una de bona estavam menjar i he sentit merder al carrer i he vist de reull el cap d´un toro i un home que l´espantava amb una cadira, hem sortit tots, i ha resultat ser una discusió molt forta entre dos toros per una vaca en cel. Com lluitaben, ni pals ni cadires, ni crits, ells enbanyats a hosties d´una punta a l´altre del carrer, Aixo a vegades acava en ferits, per que la gent si fica pel mitj, i un toro en cel no está per bromas.

Demá teniam un dinar a casa d´un cirurgiá pero s´ha suspés. Aixi que tenim més lliure. Jo haig d´anar amb el Govinda a veure un metge, per que vingui a trevallar al nostre Hospital, el Pradam ha plegat, diu que es masa vell 66a, per anar en moto dos hores de camí. Jo crec que es per que s´está fent una casa i li prenen el pel els obrers, i ha decidit posarse al front de l´obra.
En fí, demá a fer entrevista al doctor.
I a comprar mosquiteras. Hem decidit posar mosquiteras a les finestres de les habitacions dels malalts per que no puguin escopir per la finestra i llencar-hi la merda. Sembla que ho fem per que no els piquin els mosquits, pero no, es per que hem pintat i no volem que embrutin. Truquillos i estrategias Marta.

I a seguir. No he rebut ni una foto del carregament del contenidor, i hem consta que s´han fet.
El pare d´una nova criatura de qui no diré el nom, les te pero es veu que amb l´emoció de la paternitat, se li ha pasat enviales. Amb el Marcelo no hi contava masa, per que el seu estat permanent d´astronauta, ja hem feia dubtar que pugués anar be. En fi FELICITATS AL NOU PAPA, i per favor envieume les fotos, que el container ja fa dies que navega.

Si algú pasa per devant de casa meva, que no s´espanti, la Marta ha fet una decoració Nadalenca
que no vui ni imaginar. Desde el tren es veu que totom mira a casa meva, deu semblar el SEPU dels anys 1960, quan jo era petiteta i anava a veure el Rei blanc asegut en una cadira enfilat a una paret ple de llumenetes horterillas. En fi si a la Marta li fa ilusió, guarnirme tot l´exterior de Nadal, no hem sembla gents malament, pero que tothom sapiga que ho ha comprat tot ella, i ha sigut al seu gust.

Una abraçada a tothom



1 comentari:

la gemana petita ha dit...

Marta, a veure si ara, amb les mosquiteres t'escupen a dins de l'habitació. I del tema de posar escupideros, no vull ni pensar-ne (quin fàstic). jA T'ENVIAREM FOTOS DE LA DECORACIÓ NADALENCA.
PETONETS.