17 de nov. 2009

El container ja navega

El container ja esta venin cap a la India. Está ple a vessar, encare han quedat coses a terra, que si tot va be, intentarem enviarlas mes endevant. Ara ve la segona fase, recollirlo a Calcuta, que será per els vols de Nadal. Moltes gracias a tots els que heu fet que surti de Barcelona. Hem consta que ha costat una mica més del que ens pensavam. Fins hi tot s´han hagut de fumigar els 12 palets.
No he rebut cap foto, del carregament. Que ha pasat? Vosaltres teniu internet cada dia, a casa, a la feina, rapida i veloz. Jo per anar a un internet que va apas de tortuga he de fer 2 hores o mes de cami, i estarme dos hores mes per que pogueu veure alguna foto. No entenc que ha pogut pasar amb els qui vau dir que fariau fotos. En fi, les seguiré esperan.
Ja tenim bicicletas i hem fet la primera escursió. Moltes Gracies a la persona que ens les ha regalat. Primer les disfrutarem nosaltres i despres la gent del hospital.
Tambe han arrivat els llits nous, que son regal catalá. Fan un goig!!!! Ara hem decidit pintar las parets per que estan molt brutas.
Tenia tres posts escrits, per fer un copiar i pegar pero no se que pasa amb el Word microsoft per Mac, que em diu que no li dona la gana de funcionar. Ho sento, copiaré l´ultim si ting temps, i en la proxima conexió ja us els enviaré.
Are aniré a veure un rato de TV3 per saber que fa el Sr. Garzón, que sembla ser que no en tenia prou amb els Valencians, que ara es distreu amb els catalans de pedigree.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Marta Dosdad

Per fi el teu somni fet realitat!! Amb tots els esforços fets per fi tindras el material que tan amablement tan regalat aqui els catalans que son garrepes.....
A disfrutar i que no et passi res quan el descarreguis, si ni ha tant enduta a molts voluntaris que estaran molt contents, ja ,ja...
Molts besitos!!

Marta Miquel ha dit...

Hola guapa, que fas? com va tot?, aquí ja veus disfrutan d´aquesta vida que es una pasada.
Escriume un mail, prive contanme com et van les coses
Una abraçada