2 de nov. 2009

Ultima setmana d´octubre

La setmana ens ha pasat volan i encare no sé ni com, per que hem fet clase als alumnes de la class 8 i 10, que son molt totxos, i ens han fet suar.

Jo he estat malaltísima, tenia mitja grip que m´ha atacat de ple a la meva part débil, el PALMONS, i no podia respirar. He hagut de tirar de Ventolin, que sempre va amb mi per un apuro, xarops per fer tosir, i una mica d´antibiotic per si les moscas. Mireu si estava cascada que un dia, el pitxor nomes vaig fumar tres malboritos. Quin patir!!!!! Ara ja tuso , vaig fen net, i hem trobo millor.

Els dos ùltims dias de la setmana hem tingut la class 7, que son una colla de 30 golfos, molt divertits, que están frisan per fer de voluntaris de ferits i auxiliadors, s´ho pasan molt be, i son molt llestos. L´albert n´ha fet un Curtmetratge bonísim, mireu-lo al seu blog, que es genial.

Aquesta setmana han començat a fer la carretera desde la mateixa porta del hospital, que fa tres anys que estavan esperan. Sembla que s´haguin ensumat que ha d´arrivar el container. Va a tota canya. Son una brigada de gent esquelética, torrada per el sol, calçada amb xancletas o descalços , vestits amb parracs, que el gobern contracta per les rodalies. Trevallen en cadena i equip, amb les mans i unas aixades molt amples, que s´els hi desmontan de tant en tant, pero van molt ràpits. L´unic nou es l´escavadora, que fins hi tot fa mal d´ulls, veure una cosa tan nova aquí, al mitj del no res.

L´excavadora mosega i apila la terra als laterals. Un equip de 3 donas treu les pedras grosses i les apila dins dins d´uns cistells, que entre dues dones mès fen cadena, les duen a sobre del cap, per tirarles a una zona mes apartada. Una brigada d´homes amb les aixades, van aplanan el camí que ha fet l´excavadora. Un home posa un fil per anar en linia recta, i uns quants homes més, miren i vellugan d´aquí cap allá, sense que s´els hi vegui una funció determinada. Veurem com continua fins l´asfaltat, que esperem que n´hi hagui.

Ens han convidat a la festa d´aniversari de la mort del pare del Farmaceutic. No sabem de que es tracta, pero imaginem que hi haurá mùsica, tiberi, i algun ritual.